Tenzij dat volledig binnen zijn omhulsel wordt rechtgetrokken, zal de laserpen niet naar rechts richten. Op mijn foto's kon je zien hoe je dit moest inspecteren vlak voor a) gebruik dat om je gereedschap op nul te stellen en ook b) voordat je een beoordeling geeft of zelfs de verpakking weghaalt. Vervolgens probeerde ik zowel je item te verwijderen als te onderzoeken toen ik ontdekte dat wanneer het dichte metaal je stuk is gemaakt van verhit, dat breder genoeg is om de eliminatie ervan beneden plezierig te maken. Ik heb je vraag tactvol in de geweerloop gestopt en ook deze zitten. De groene laserpen functioneert zoals verwacht en omvatte ook de elektrische batterijen die nodig zijn om dit uit een pakket te gebruiken. De laserpunt is levendig en ook heel helder. Dat kwam overeen met de 9 mm-behuizing voor de plaatsing. Dat was bovendien heel gemakkelijk om daarna kwijt te raken. Het enige frustrerende kenmerk is de techniek die de batterijkamer functioneert. Je moet de hoed indrukken en dit transformeren terwijl je een beetje stress in stand houdt.

1) Verwijder de pistoolloop van het gereedschap en bevestig dit op een standaard oppervlak (ik maakte gebruik van een metalen onderste been van het bureau).

2) Markeer het aspect van de achterkant van de laser en denk tegelijkertijd aan dat onderdeel.

3) Plaats de groene laserpen 5mW in de loop van het pistool samen met de stip in de bovenste positie.

laserpen 5mW

4) 5+ achtertuinen uit merk samen met de strip en ook een punt uit inkt waar de laser naar een muuroppervlak gaat (dit wordt de aanbevelingsfactor).

5) Keer terug naar de laserpen en draai deze ook grondig (of verwijder deze zelfs en keer terug) zodat de plek die je symfonisch 2 hebt gemaakt andersom staat (naar beneden als dit was).

6) Loop samen met de strip terug naar de muurstructuur en vind ook dat de laserstip overeenkomt met de echte plek.

7) Herhaal acties 3-6 een aantal keren terwijl u van plan bent het resultaat te legitimeren.

De zorg door deze laserpen is dat dit ongetwijfeld niet dead-on is. Ik was ongelofelijk ongelukkig toen ik begreep dat de twee illuminaties niet overeenkwamen zoals ze deden toen ik dat voor het eerst vaststelde. Dat verwerft ook soms de geweerloop ingesloten. Ik moest een paal hebben om die te nemen van de geboorteplaats. Dit product is raak. Omdat dit geen echte Aan / Uit-verandering bevat, kunt u veel beter snel zijn met het verkrijgen van die samenstelling. Ze zullen snel een rioolbuis nodig hebben om met elkaar in contact te komen. Ik bekijk manieren om te zien of het laserzicht precies was door wat contact was met de gradatie. Ik zal voorstellen dat dit binnen van een variatie of zelfs in uw eigendom wordt gebruikt als u de vereiste nabijheid hebt. Wijs de richtkijker met laser aan en installeer dit ook in de loop van het geweer en verplaats vervolgens een zone van een bocht naar een andere locatie en controleer opnieuw. De faciliteitstip van de bedoelde samen met een 1 1/4 in. Elke keer dat bleef in de faciliteit nog met betrekking tot 1/2 in of zelfs veel minder af op 25 voet.

Zorg ervoor om netjes op te ruimen met wat afveegmiddel voor gebruik. De mijne had een bedekte label dat de opmerkelijke overblijfselen achterliet. Productiegevoeligheden van hulpmiddelen zullen verschillende bedragen opleveren ten opzichte van de effectiviteit van het gebruik van deze hulpbron. Repetitieve kamers in mijn Walther PPQ zagen desondanks +/- een in bij benadering van variatie op 25 voet in vergelijking met een laserzicht, zowel parallel als rechtopstaand.

De richtlijnen zeggen dat "in sommige wapens dat niet essentieel is om de behuizing te laten finaliseren om dit correct te laten werken", maar dat deze pistolen niet worden herkend. Dit is een van mijn favoriete geboorteplaatsen waar ik gebruik van heb gemaakt, minimaal voor de laserpen. Ik had het geluk gehad dat degene die ik hiervoor kreeg levenloos was (en ik beoordeelde dit ook samen met verschillende wapens). Om dit te plaatsen, investeerde de elektrische batterijen in de wervelkolom en ook onderdrukken de limiet. Licht en plaats het schouderstuk zelfs beetje bij beetje in het omhulsel van de geweerloop. Na het lezen van enkele beoordelingen met betrekking tot dit geboortegemaakte gezicht, was ik een beetje sceptisch om te kopen, maar dit gebeurde toch. Ik ontdekte dat op een paar van mijn 9 mm dat precies gebeurde.

Als je de sterke 500mW laserpen groen zoals deze niet onderzoekt en je nog steeds FINE-teams hebt na het op nul stellen van je attracties, is de kans groot dat je niet regelmatig fotografeert of zelfs dat je alleen jezelf onthoudt van ook strakkere groepen. Voor mij, na twee onafhankelijke leveringen, bleef elk item achter bij het onderzoek. Ik kocht dit product dat me kan helpen om het veel beter zicht te krijgen dat bij langere variëteiten. Dit geldt ook voor het verkrijgen van het algemene concept van waaruit de POI naar de reeks gaat waar je je wapen liever samen met je specifieke websitefoto voor bereidt.

http://laserpen.ulcraft.com

یکشنبه 14 مرداد 1397
بؤلوملر :